015 70 80 80 - info@exclusivehousing.be

Exclusive Housing

UITZONDERLIJKE SERVICE VOOR UITZONDERLIJK VASTGOED

Een exclusieve woning is bijzonder, geniet van uitzonderlijke troeven en wordt omschreven met tal van superlatieven. De bemiddeling bij de verkoop van een exclusief eigendom vereist dan ook een bijzondere en kwalitatieve aanpak, die de veeleisende (ver)koper terecht verwacht. Wij geloven daarom in een zeer persoonlijke service op maat van de klant én de woning. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan die aspecten van de woning, dewelke ze zo uniek maken zoals architectuur, omgeving, functionaliteit en vooral het gevoel dat ze uitstraalt.

De klant wordt correct en gericht geadviseerd en voelt zich begrepen en in zijn/haar zoektocht, hetgeen resulteert in een efficiënt en aangenaam proces.

Van bij het eerste contact tot aan de akte zijn volgende sleutelwoorden cruciaal: discretie, respect en vertrouwen.

De ondernemers van Exclusive Housing zijn reeds vele jaren actief op de lokale vastgoedmarkt en beseffen als geen ander dat er nood is aan de juiste service voor dit hoger segment.

 

VERKOOP VAN UW EXCLUSIEF EIGENDOM

Tijdens een gratis en vrijblijvende schatting van uw exclusieve woning, maken we niet alleen een uitgebreide analyse van de waarde en verkoopmogelijkheden, maar nemen we ook graag de tijd u onze unieke werkwijze toe te lichten. Het is namelijk van groot belang de doelgroep doordacht te definiëren en de daaruit voortvloeiende publiciteit.

Samen met u bepalen we hoe we uw eigendom het best tot uiting laten komen en selecteren we de juiste communicatiekanalen, teneinde de ideale kandidaat koper te vinden. Uw woning zal tot haar recht komen in een schitterende fotoreportage, waarbij tevens luchtfotografie wordt gebruikt. Exclusive Housing laat daarenboven uw eigendom op een unieke manier ontdekken (behoudens bezwaar) aan de hand van een professionele videopresentatie !

We verzekeren u, kosten noch moeite worden gespaard om tot het gewenste succes te komen. 

Indien tegen alle verwachtingen in niet tijdig een koper wordt gevonden, is er geen commissie verschuldigd.

© 2024 - Exclusive Housing • All Rights Reserved - Privacy - Cookies
Site design & code by crossmark.be