015 70 80 80 - info@exclusivehousing.be
Keerbergen
Braambosweg 45
Ref. E198

Prijs: 1.190.000 €
Type: Exclusieve Villa

Oppervlakte: 3529 m2
Bewoonbaar: 630 m2

Beschikbaar: In onderling overleg
Bouwjaar: 1995

EPC: 279


Rustig gelegen en zeer ruime villa (630m²) met 2/3 woonentiteiten + praktijk/bureau op 35a, Keerbergen

Video presentatie Interesse in dit pand?

Bekijk eveneens de VIDEOPRESENTATIE !
Deze villa (´95) in tijdloos ontwerp is niet alleen bijzonder rustig gelegen in een bosrijke omgeving, ze is luxueus afgewerkt maar is daarenboven uniek omdat het een combinatie is van een riante hoofdwoning met 5 slaapkamers, een tweede entiteit dat als woning of praktijk/bureau kan worden gebruikt en een aparte studio met badkamer en kitchenette. Iedere entiteit heeft een eigen inkom. Deze combinatie maakt deze uitzonderlijke villa ideaal voor co-housing van verschillende familiedelen eventueel in een woon-werk combinatie (praktijk of kantoren) en zelfs B&B.
De villa is afgewerkt met de beste materialen (Travertin, parket, ), is erg ruim en praktisch ingedeeld, verkeert in uitstekende staat en is perfect instapklaar. Dankzij een doordacht ontwerp, genieten de meeste kamers van een mooi uitzicht op de omringende tuin.
Men betreedt de hoofdwoning via een mooie inkomhal die uitgeeft op de prachtige hyper-geïnstalleerde keuken en anderzijds op de ruime eetkamer en zitruime met tegelkachel. De verdieping telt maar liefst 5 erg ruime slaapkamers, waaronder de ronduit magnifieke master bedroom met eigen badkamer. De tweede woonentiteit heeft een aparte ingang opzij van het gebouw en was ontworpen als praktijk met diverse kamers, maar kan perfect als aparte woonentiteit worden gebruikt met aparte badkamer. Tenslotte is er nog een studio met eigen badkamer en kitchenette boven de garage.
Het magnifiek domein geniet van veel privacy, is volledig omheind en met toegangspoort en is nauwelijks zichtbaar vanop de straat. Kom tot rust in de prachtig aangelegde boomrijke Zuid georiënteerde parktuin met verwarmd zwembad en groot terras.
Cv op stookolie. Ruime wasplaats, grote garage, handige speel- of hobby kelder, bergkelders en kruipkelder. Dubbele massief houten autostalplaats.
Exclusive Housing zal u een uitzonderlijke service geven voor dit uitzonderlijk vastgoed! Maak snel een afspraak om deze buitengewone drie-voudige villa samen met ons te ontdekken. Prijs excl. registratie-& notariskosten.


Specificaties:
Zeer ruime villa:
- 630 m² bewoonbare opp.
- 2/3 woonentiteiten + praktijk/bureau
- co-housing of combinatie B&B
- 5 slaapkamers
- terrein volledig omheind
- veel privacy
- zuid geörienteerde parktuin
- verwarmd zwembad
- groot terras

Ruimtelijke ordening:
woonpark
Stedenbouwkundige vergunning
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Geen verkavelingvergunning

20180822-0002084152-1

Bekijk ons volledig aanbod

Ook interessant?

TE
KOOP
 579m2  3  3
Villa, Cumbres del Sol
TE
KOOP
360° Virtual tour  Virtual tour
 176m2  176m2  1  2
Loft, Wezemaal
TE
KOOP
360° Virtual tour  Virtual tour
 1390m2  166m2  1/2  3/4
Appartement, Tremelo


© 2021 - Exclusive Housing • All Rights Reserved - Privacy - Cookies
Site design & code by crossmark.be